Bokningsvillkor

Allmänt

Dessa bokningsvillkor gäller för alla bokningar av prova-på-pass och konsultationer som görs via CrossFit Nordics webbplats, via e-post eller på gymmet. Genom att göra en bokning, godkänner du dessa villkor.

Bokningar

Du kan boka både prova-på-pass och konsultationer på vår webbplats. Observera att tillgänglighet kan variera och att alla bokningar är föremål för befintlig kapacitet.

Bokning av pass samt köp av programmeringar sker hos vår partner BRP systems.

Prova-på-pass

Prova-på-pass är icke-bindande och kan avbokas utan någon straffavgift. Observera dock att det är en begränsning på tre prova på pass per person och år. Om du inte avbokar och sedan inte dyker upp till ditt prova på pass, räknas det ändå mot ditt årliga maximum.

Konsultationer

Bokningar av konsultationer är icke-bindande men vi uppskattar om du avbokar i god tid om du inte kan närvara. Detta gör att vi kan erbjuda din tid till en annan medlem.

Avbokningar och ändringar

Om du behöver avboka eller ändra en bokning, vänligen kontakta oss så snart som möjligt, och helst minst 24 timmar före den bokade tiden.

Missade pass

Om du missar flera pass utan att avboka kan det leda till att du inte kan boka pass i framtiden. Vi ber om din förståelse för detta då vi vill erbjuda så många platser som möjligt till de som vill prova på vårt gym.