Tjänster

Body Scan

InBody-mätning: optimera träningen på vetenskaplig väg

Mät din kroppssammansättning med InBody 270 på Nordic Gym

Vill du veta vad din kropp består av, hur träningen påverkar dina resultat och hur du utvecklas? CrossFit Nordic erbjuder avancerad mätning av din kroppssammansättning med hjälp av InBody 270-vågen. Denna tjänst är ett enkelt och pålitligt sätt att mäta din kroppssammansättning och få insikt i din fysiska utveckling.

Vad är en InBody-mätning?

InBody 270 är en avancerad version av impedansmätning (BIA - Bioelectrical Impedance Analysis). Den fungerar genom att skicka svaga elektriska signaler genom kroppen och mäter hur dessa signaler förändras när de passerar genom vatten, muskler, fett och skelett. Dessa komponenter har olika elektriska motstånd, vilket gör det möjligt att kartlägga din kroppssammansättning. Läs mer här

Hur pålitlig är InBody 270?

InBody 270-mätningar anses vara 98% så pålitliga som en DEXA/DXA-mätning (Dual energy X-ray Absorptiometry), som är en av de mest exakta mätningarna av kroppssammansättning som finns tillgängliga. För att få en tydlig bild av din utveckling rekommenderar vi att du gör flera mätningar regelbundet över en längre tid. Detta hjälper dig att se trender och tendenser i din kroppssammansättning.

Vad ingår i mätningen?

För 49 kr för medlemmar och 129 kr för icke-medlemmar får du en 5-minuters mätning samt en kort förklaring av resultaten av Nordics personal. Du får även ett ark med testresulten och ett kort infoblad från Nordic. Observera att rådgivning och vägledning i förhållande till resultaten inte ingår i denna tjänst. För mer ingående rådgivning kan du anlita en personlig tränare.

Hur går det till?

Mätningen sker som drop-in och betalas i receptionen på CrossFit Nordic. På fem minuter får du en utförlig översikt över dina resultat som hjälper dig att förstå din kroppssammansättning och hur din träning påverkar din utveckling.