TEAMBUILDING PÅ RIKTIGT

Din partner för företagshälsa i Stockholm

Crossfit Nordic erbjuder skräddarsydda lösningar för att hjälpa ert företag att förbättra de anställdas hälsa, sammanhållning och prestation på arbetsplatsen.

Vad vi erbjuder

Utbildning

Vi erbjuder utbildning och instruktion i funktionell träning, anpassad efter era förutsättningar. Våra tränare kommer till er arbetsplats, företagsgym eller annan plats för att genomföra teoretiska och praktiska genomgångar av funktionella övningar och träningspass. Givetvis kan vi anordna utbildningar i Nordics lokaler.

Coachade pass

Ta del av stämningen i våra lokaler! Det vanligaste upplägget är ett pass i veckan. Vi ser till att träningen blir av - och att det blir en positiv rutin med hög stämning. Alla oavsett ålder och erfarenhet kan vara med. Våra tränare peppar och instruerar roliga, varierade och intensiva pass, anpassade efter varje individs nivå.

Hälsotester

Vi hjälper er att följa upp era investeringar i företagsfriskvård genom att utföra tester av personalens allmänna fysiska prestationsförmåga och andra hälsorelaterade egenskaper. Detta ger er konkreta resultat och möjlighet att utvärdera effekterna av ert friskvårdsprogram.

Kostråd

För att stärka personalens hälsa ytterligare erbjuder vi även utbildning i kost och hälsohantering. Våra experter lär ut teorin bakom näringslära och hälsohantering på ett enkelt och lättförståeligt sätt, så att alla kan ta till sig kunskapen och förstå hur man äter för bättre hälsa och prestation.

Flexibla program

Vi erbjuder både kontinuerliga program och kortare projekt om cirka 10 veckor, som kan utvärderas efter avslutat projekt. Vi planerar in dessa tjänster när det passar er bäst – på en långlunch, efter arbetstid, i form av snabbpass, längre genomgångar, halvdagar eller heldagar.

Företagsfriskvård

Få igång hela företaget. Kontakta oss så syr vi ihop ett upplägg för er.

Att investera i företagsfriskvård är en viktig del av att skapa en hälsosam och produktiv arbetsmiljö. På Crossfit Nordic erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att hjälpa er att förbättra de anställdas hälsa, sammanhållning och prestation på arbetsplatsen.

Kontakta oss

Över 10 företag i Stockholm tränar redan med CrossFit Nordic

Några av de Företag som anlitar Oss

Därför ska ni välja CrossFit Nordic för er företagsfriskvård

Välj CrossFit Nordic för er företagsfriskvård och märk effekten. Vi erbjuder individanpassad träning för alla nivåer, bygger teamkänsla bland era anställda och bidrar till förbättrad hälsa och produktivitet. Ta steget idag och få positiva resultat i er arbetsmiljö.

Individanpassad träning för alla

På Nordic erbjuder vi skräddarsydda träningsprogram som passar alla era anställdas behov och fysiska förutsättningar. Våra erfarna tränare ser till att träningen är både effektiv och engagerande, vilket hjälper era medarbetare att nå sina mål och utvecklas kontinuerligt.

Bygg sammanhållning och en stark företagskultur

Genom att fokusera på gemenskap och samarbete i våra träningspass och aktiviteter skapar Nordic en inkluderande och stöttande miljö för era anställda. Detta leder till bättre sammanhållning och en starkare företagskultur, vilket är nyckeln till en framgångsrik arbetsplats.

Stärkt hälsa och produktivitet

När ni investerar i företagsfriskvård med Nordic stärker ni era medarbetares fysiska och mentala hälsa. Regelbunden träning bidrar till minskad stress, högre energinivåer och ökad koncentration, vilket resulterar i bättre arbetsprestationer och en mer produktiv arbetsmiljö.

"Det bästa gymmet jag varit på, underbar stämning och duktiga coacher."

Magda Dellborg - Recension från Google

Google
4.9
99 röster
Bruce
4.9
1690 röster
Facebook
4.7
200 röster

Gratis konsultation

Prata med en av våra coacher helt utan krav

Vi går tillsammans igenom dina förutsättningar för att hitta rätt upplägg för dig och hjälpa dig att komma igång med träningen.

ca. 30 lugna minuter
Helt gratis, inget köpkrav
Kaffe ingår när vi ses på plats
Boka gratis konsultation

Gratis provträning

Kom och testa på vår träning, helt gratis

Vi erbjuder gratis provträning varje söndag kl 11:30. Kom själv eller ta med en kompis och upplev hur det är att träna på CrossFit Nordic.

60 svettiga minuter
Helt gratis, inget köpkrav
Träningsglädje, lärdomar och kaffe ingår
Boka gratis provträning