Nordic Kids

Nordic Kids – lekfull funktionell träning för barn och ungdomar

Introducera nästa generation till en värld av hälsa, rörelse och gemenskap med Nordic Kids! Våra roliga och engagerande träningspass för barn fokuserar på att bygga grundstyrka och kroppskontroll genom funktionell träning, tyngdlyftning och gymnastik.

LEKFULLT och FUNKTIONELLT

Träning för yngre

Genom Nordic Kids erbjuder vi träningspass anpassade för barn i åldrarna 8-13 år. Våra pass är skapade för att vara lekfulla och utmanande samtidigt som de utvecklar kroppskontroll, samarbete och lagkänsla. Vi har två olika grupper för att passa barnens behov och erfarenhetsnivåer:

Höstterminen 2024

Nordic Kids HT 2024 startar lördagen 24:e augusti. Anmälan är öppen.

Till anmälan

Kids – Grupp

Anpassad för unga nybörjare. Lämplig ålder är 8–12 år. Passen är 60 minuter långa och leds av tränare som har erfarenhet av att träna barn och ungdomar.

Om grupp 1

Grupp 1 är anpassad för barn som är nya inom funktionell träning. Barnen får chansen att lära sig ta direktiv från andra vuxna än föräldrarna och förstå vikten av samarbete, tillhörighet och lagkänsla. Vi arbetar ofta i grupp eller par.

Till anmälan

  • Onsdagar kl. 16:00-17:00
  • Lördagar kl. 12:00-13:00

Avvikande träning

Kids – Grupp 2

Lämplig för barn mellan 9 och 14 år som har lite träningsvana sedan tidigare. Passen leds av tränare med erfarenhet att träna barn och ungdomar.

Om grupp 2

Om ditt barn har tränat CrossFit minst 1 år och vi ser att tekniken och förmågan att ta instruktioner sitter, är de välkomna att gå med i Grupp 2. Det går bra att vara yngre om de uppfyller dessa kriterier. Grupp 2-passen innehåller mer CrossFit-inspirerad träning, där vi arbetar mer med lyft och gymnastiska övningar. Här fortsätter vi arbeta i grupp eller par.

Till anmälan

  • Onsdagar kl. 16:30-17:30
  • Torsdagar kl. 16:00-17:00
  • Lördagar kl. 12:00-13:00

Avvikande träning

Personliga tränare

Vi hjälper dig hitta gnistan

På CrossFit Nordic har vi många personliga tränare som står redo att hjälpa dig med din träning. Oavsett om du vill komma igång med träningen eller om vill ta din träning till nya höjder, finns det garanterat någon för dig.

Kom igång

Träning som gör dig bättre

På CrossFit Nordic erbjuder vi varierad träning för att möta våra medlemmars olika behov och mål. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren atlet har vi något för dig.

Kom igång

Kom igen, det blir kul!

"Det bästa gymmet jag varit på, underbar stämning och duktiga coacher."

Magda Dellborg - Recension från Google

Google
4.9
99 röster
Bruce
4.9
1690 röster
Facebook
4.7
200 röster