Medlemskap och priser

Bli medlem på Stockholms största CrossFit -gym

Välkommen till oss på Nordic. Det här är en lekplats för vuxna där träning och gemenskap möts. På Nordic erbjuder vi mycket mer än bara ett gym, vi skapar en miljö där vuxna kan leka, träna och utvecklas tillsammans. Vi förenar effektiv träning med en känsla av samhörighet och vänskap. Låt oss hjälpa dig att nå dina mål.

Ett gäng glada medlemmar poserar framför CrossFit Nordics logotyp

Priser

Det här ingår i medlemskapet

Ditt medlemskap ger dig tillgång till alla pass, från grundläggande teknikträning till avancerade och utmanande träningspass.

Som medlem på Nordic har du dessutom tillgång till open gym, all utrustning du kan tänka dig, kallbad, bastu och gratis kaffe. Framför allt får du en personlig och engagerande träningsupplevelse som hjälper dig att nå dina mål.

Om du är helt ny till CrossFit och funktionell träning kommer du att börja träna Dagens pass. Programmeringarna Fitness, Competition och tyngdlyftning ingår också i medlemskapet, men för dessa behöver du göra olika filmade test. Läs mer om testerna.

Träning hos oss ger resultat på kort tid, oavsett om du vill gå ned i vikt, bygga styrka, förbättra din kondition eller helt enkelt träna för att må bra. Oavsett om du är elit eller motionär så får du en utmanande och utvecklande träning på din nivå, i sällskap av professionella coacher och nya vänner.

Har du frågor om våra medlemskap?

Kontakta 
Jenny Jacobsen

Hur blir jag medlem?

Om du INTE har genomfört en introduktion

Du hittar mer information på "Kom igång"-sidan. Introduktionerna finns för att du ska kunna bekanta dig med både CrossFit Nordic och våra träningsformer och för du ska kunna träna på rätt nivå med minimal risk för skador.

Kom igång

Om du har genomfört en av våra introduktioner

Kanon! Om du inte redan har fått information om nästa steg, hör du av dig till Jenny Jacobsen som hanterar medlemskap och hjälper dig att komma igång.

Kontakta Jenny

Om du redan tränar CrossFit eller annan funktionell träning nån annanstans

För dig med mycket träningsvana erbjuder vi möjligheten att testa på vår träning under två veckor för 850 kr. Kontakta Jenny Jacobsen för mer information.

Köp ditt Prova på-Kort
En grupp från ett företag tränar på CrossFit Nordic