Nordic Atletklubb

Välkommen till Nordic Atletklubb, hjärtat av tyngdlyftning på Nordic! Klubben grundades 2013 då medlemmar på Nordic ville börja tävla i tyngdlyftning. Den grundades och drivs till stor del av David Englund, en passionerad tyngdlyftare och personlig tränare på Nordic.

Logotyp för Nordics Atletklubb. På loggan står det "Nordic tyngdlyftning"

Tanken bakom Atletklubben

Atletklubben strävar efter att skapa en stöttande och inkluderande miljö där våra medlemmar kan utvecklas och nå sina mål inom de olympiska lyften ryck och stöt. Vi riktar oss främst till de som redan lyfter en del och vill satsa på tyngdlyftning mer än något annat samt har en ambition att tävla i tyngdlyftning, oavsett på vilken nivå. Vi tror på att kombinera hårt arbete med gemenskap och engagemang för att uppnå bästa möjliga resultat.

Tävla i funktionell fitness med Atletklubben

Även de som vill tävla i funktionell fitness kan söka medlemsskap i Nordic Atletklubb. Därför har vi öppnat upp för klubben för medlemsskap även för det ändamålet. Medlemsskapet i en klubb är ett krav från Svenska Förbundet för Funktionell Fitness, SWE3F.

Våra medlemmar

I Atletklubben hittar du en blandning av lyftare på olika nivåer, från manliga och kvinnliga veteranlyftare till dem som siktar på den absoluta Sverigeeliten. Vi välkomnar alla som har en passion för tyngdlyftning, vill fokusera på sporten och tävla inom den, oavsett bakgrund eller erfarenhet.

Bli medlem

Är du intresserad av att bli en del av Atletklubben? Kontakta David Englund.

"Det bästa gymmet jag varit på, underbar stämning och duktiga coacher."

Magda Dellborg - Recension från Google

Google
4.9
99 röster
Bruce
4.9
1690 röster
Facebook
4.7
200 röster