Nordic Entry Trials

Ett filmat test som lämpar sig för dig som är van vid funktionell träning. Testet säkerställer att du har de tekniker och rörelser som behövs. Det ger dig tillgång till att boka och träna Dagens pass.

Om Nordic Entry Trials

För dig som har erfarenhet av funktionell träning och har koll på både rörelser och teknik har vi tagit fram ett test. Testet testar din allmänna och specifika förmåga i alltifrån kritisk rörlighet, stabilitet, positionsstyrka och teknisk förmåga till enkel arbetsförmåga.

Så funkar det

Testet kostar 850kr och består av en serie med övningar som du filmar och skickar in till oss. Du betalar när du har genomfört testet och vill få det granskat av oss.

Underlag till testet kan du ladda ner här (PDF). Följ instruktionerna noga. Kika också på instruktionsvideon för hur du ska placera kameran och röra dig mellan de olika delarna av testet.

När du genomfört och filmat testet mailar du en länk till din video till rickard@crossfitnordic.se. Du kan t.ex. ladda upp videon på Youtube eller Dropbox och dela en länk dit. Vi kommer att granska din video så snart som möjligt och om allt ser bra ut är du välkommen att bli medlem på CrossFit Nordic.

Instruktionsvideo