Nordic Training Day

En intensiv helgkurs där du lär dig grunderna i funktionell träning och testar dina förmågor i en stöttande och inspirerande miljö. Vi tar in max 14 deltagare så att coachen har tid för dig och dina frågor.

1 lång svettig dag

Vi fokuserar på att bygga upp grunderna i funktionell träning

Träffa nya kompisar

Ett perfekt tillfälle att träffa nya människor som delar ditt intresse för träning

Fokus på teknik

Våra erfarna coacher leder dig genom övningarna med fokus på god teknik

Om Nordic Training Day

Vår Training Day är kort sagt så mycket träning och teknikövning som vi över huvud taget kunde få plats med under en enda lång helgdag. Vår Training Dayär för dig som har viss träningsvana, vill slipa på tekniken och som vill ha träningsinspiration så det räcker och blir över.

Nordic Training Day är perfekt för dig som vill:

  • Komma igång med funktionell träning
  • Lära känna nya träningskompisar
  • Spendera en hel helgdag med teknik, fyspass och skills

Det här ingår

Dagen kostar 995 kr och består av en hel helgdag i träningens tecken, 08:00-17:00. Du kommer att bli coachad av några av landets mest kompetenta tränare. Du kommer att ha kul och bli utmanad tillsammans med likasinnade.

Så ser upplägget ut

Du kommer att lära dig massor och samtidigt träna nog för att vara mör resten av veckan, om du vill. Vi kommer gå igenom de vanligaste övningarna som förekommer inom funktionell träning. Skivstångsövningar varvas med gymnastik, rörelser i räcket och basövningar som ofta förekommer på våra vanliga pass. Vi följer ett skriftligt underlag som du antecknar alla lärdomar i. Upplägg har gott om pauser och tid för att äta.

Anmälan

Anmäl ditt intresse för att vara med på Nordic Training Day till Jenny Jacobsen