Nordic Training Camp

En intensiv helgkurs där du lär dig grunderna i funktionell träning och testar dina förmågor i en stöttande och inspirerande miljö. Vi tar in max 14 deltagare så att coachen har tid för dig och dina frågor.

2 svettiga dagar

Under två tuffa dagar fokuserar vi på att bygga upp grunderna i funktionell träning

Träffa nya kompisar

Ett perfekt tillfälle att träffa nya människor som delar ditt intresse för träning

Fokus på teknik

Våra erfarna coacher leder dig genom övningarna med fokus på god teknik

Om Nordic Training Camp

Våra training camps är kort sagt så mycket träning och teknikövning som vi över huvud taget kunde få plats med under en enda helg. Campet är för dig som har viss träningsvana, vill slipa på tekniken och som vill ha träningsinspiration så det räcker och blir över.

Nordic Training Camp är perfekt för dig som vill:

  • Komma igång med funktionell träning
  • Lära känna nya träningskompisar
  • Spendera en hel helg med teknik, fyspass och skills

Det här ingår

Campet kostar 1390 kr och består av en hel helg i träningens tecken, lördag och söndag 08-14.30. Du kommer att bli coachad av några av landets mest kompetenta tränare. Du kommer att ha kul och bli utmanad tillsammans med likasinnade.

Så ser upplägget ut

Du kommer att lära dig massor och samtidigt träna nog för att vara mör resten av veckan, om du vill. Vi kommer gå igenom de vanligaste övningarna som förekommer inom funktionell träning. Skivstångsövningar varvas med gymnastik, rörelser i räcket och basövningar som ofta förekommer på våra vanliga pass. Vi följer ett skriftligt underlag som du antecknar alla lärdomar i. Helgens upplägg har gott om pauser och en timmes lunch varje dag.

Anmälan

Anmäl ditt intresse för att vara med på Nordic Training Camp till Jenny Jacobsen