PT-introduktion

Tre eller fler individuella pass med en av våra personliga tränare där ni går igenom grundläggande teknik. Denna intro passar dig som inte kan närvara på våra camps eller behöver lite personlig anpassning.

Personligt anpassat

Tillsammans med din PT lägger ni upp det ultimata träningsschemat utifrån din nivå och ambition.

Hitta dina svagheter och styrkor

Genom att aktivt bemöta dina svagheter skapar vi en stark grund att bygga vidare på, samtidigt som vi går från bra till ännu bättre.

Få en kickstart i träningen

Hitta struktur och motivation tillsammans med en coach som peppar och stöttar hela vägen till mål.

Om PT-introduktion

PT-introduktion är perfekt för dig som vill ta saker i din egen takt, efter ditt eget schema. Det här alternativet är extra bra för dig som har eller har haft en skada som du behöver ta hänsyn till.

PT-introduktion är perfekt för dig som vill:

  • ha flexibilitet i schemat
  • få individuellt anpassat upplägg
  • ta reda på exakt vad du behöver för att nå dina mål

Det här ingår

PT-intro kostar 2 990 kr. Det består av 3 timmar personlig träning med en av våra personliga tränare, som anpassar introduktionen efter dina förutsättningar och mål.

Så ser upplägget ut

Hur du och din PT lägger upp strukturen är upp till dig och dina behov. Kanske kör du tre dagar i rad, kanske kör du tre veckor i följd med lite hemläxa däremellan. Med PT-intro kommer du på kort tid komma på banan med det grundläggande som du behöver kunna veta och göra för att utföra Dagens pass på ett säkert och utvecklande sätt.

Så funkar det

För att komma igång med PT-introduktionen kikar du bland våra tränare och specifikt de som har “personlig tränare” i sin beskrivning. Listan med kontaktuppgifter till vårt crew hittar du här. Ta kontakt med den som du ser har bäst erfarenhet utifrån dina behov. Resten löser din PT åt dig.