Armén Vartanian

Vad är träning? Det beror på. Träning kan vara ett Jobb, Passion eller Livsstil. Träning kan vara Rehabilitering. Träning kan vara Lek och Gemenskap. Träning kan vara en nödvändig Kontrast i vardagen för att må bra. Träning kan vara att ligga på en spikmatta och bara andas. Därför är träning allt och inget – Gränslöst. Vad är träning för Dig?

Min träningsfilosofi

Min definition av träning är detsamma som med livet – Utveckling. Att utvecklas föder positiv energi och glädje. Det betyder inte att varje aspekt av träningen måste vara rolig, ibland kommer t.ex. glädjen i efterhand när du klarat av en utmaning. Att ta ett litet steg varje dag för att utvecklas – att göra en extra repetition, lägga på ett halvt kilo till på stången, testa en del av en ny rörelse, gå en extra promenad, äta en nyttig måltid eller göra rekommenderade stretch/rehabövningar. En liten ansträngning för stunden ger stor effekt över tid! Framstegen och utvecklingen blir i sin tur en drivkraft för fortsatt motivation – du hamnar i en positiv spiral!

Bakgrund

Som barn var jag väldigt aktiv och spelade fotboll, tränade aikido, testade gymnastik och till och med balett. Som tonåring spelade jag basket och tävlade i friidrott – med 200m och 400m sprint som främsta grenar. Jag har idag styrketränat i mer än 20 år – i början “kroppsbyggning” för att sedan ha specialiserat mig på bl.a. kettlebells, tyngdlyftning och crossfit. Parallellt har jag tränat diverse kampsporter, bl.a. MMA och thaiboxning. I min erfarenhet ingår även framgångsrik rehabilitering av mindre och större skador jag haft. Jag har jobbat med personlig träning sedan år 2006.

Att träna med dig

Som tränare är jag otroligt engagerad. Jag tror på att kropp och sinne hör ihop och avspeglar varandra. Därför beaktar jag klientens dagsform, inte bara fysiskt utan även känslomässigt. Jag sätter mig in i din situation och tillämpar min kunskap och erfarenhet för att nå önskat resultat.

I gengäld kräver jag att du är motiverad och framförallt disciplinerad. Att du, om situationen kräver, utför det som behövs utanför gymmet och vid sidan av våra träningspass.

Utbildningar

•Lic. Personlig Tränare

•Lic. Strength Coach

•Lic. Funktionell Tränare

•Div. workshops och påbyggnadsutbildningar inom kettlebells, tyngdlyftning och kampsport