July 14, 2023

June 28, 2023

Medlemsbrev juni 2023

Hej, hoppas du hade en riktigt fin midsommar!

Vi börjar med att säga stort tack, lycka till och hejdå till Oscar Andersson och Patricia Strenius (och Esther såklart) som flyttar till Karlskrona på fredag! De har gjort ett stort intryck och har betytt oerhört mycket för Nordic! Vi hoppas ni kommer trivas i ert nya hem med er fina dotter. Ryktet säger att de redan är igång med planeringen av en box, så vi kommer och hälsar på! Sista chansen att säga hejdå och träna med Oscar och Patricia är fredag 11:30-12:30. Se till att boka en plats.

Vi säger också stort tack, lycka till och hejdå till Jakob Olsson som flyttar till Skåne efter sommaren och Hanna Nordqvist som flyttar till Linköping för att studera.
Jakob coachar sitt sista pass idag onsdag 28/6 och Hannas sista dag är den 14:e juli.

Vi är så lyckligt lottade på Nordic att få lära känna sådana fina, passionerande och varmhjärtade människor! Det är alltid ledsamt när ni slutar, men för oss kommer ni alltid vara en del av Nordic!

Vi hälsar Cecilia Andersson (som varit på föräldraledighet) varmt välkommen tillbaka till receptionen i september. Och vi hälsar även Sebastian Nykvist välkommen som ny coach!

Sommarschema råder 3/7-13/8

Fr.o.m. nästa vecka (3/7) så börjar sommarschemat, och det innebär att fitness och competition slås ihop och att öppettiderna justeras.

Observera att vi stänger 1 timme tidigare varje dag! Vi ber er respektera öppettiderna. Ni hittar dem även i appen.

Sommartider 3/7-13/8

Måndag-torsdag, 05:30 – 20:00
Fredag, 05:30 – 19:00
Lördag, 08:00 – 15:00
Söndag, 08:30 – 14:00

Dagens pass

07:00- samt 19:30-passet utgår måndag – fredag.
11:00-passet utgår lördagar.

Fitness/competition

Klasserna slås ihop och vi erbjuder pass på 90 minuter. Onsdagspassen utgår under denna period.

06:00-07:30 ( ej onsdagar )
11:30-13:00 ( ej onsdagar )
16:30-18:00 ( ej onsdagar )
18:00-19:30 ( ej onsdagar och fredagar )

Tyngdlyftning

Klasserna utgår under perioden 10/7 t.o.m. 13/8. Sista passet innan sommaren är den 5 juli.

Hyrox

Klasserna utgår under perioden 1/7 t.o.m. 9/8. Sista passet innan sommaren är 30 juni.

Tävlingar på eller utanför Nordic

Vi har så många som tävlar och representerar oss! Det är var och varannan helg. Så ofta att vi har svårt att hänga med. Hittills har vi försökt sammanställa månadsvis i månadsbrevet. Nu tänker vi att det kanske finns ett roligare och mer direkt sätt. Du som tävlar för Nordic i crossfit, funktionell fitness, Strongman, tyngdlyftning, Hyrox eller egentligen vad som helst – vi vill gärna uppmärksamma och lyfta din prestation och tävlingsglädje. Så (om) när du lägger ut händelser eller inlägg på instagram från tävlingen så vill vi att du gör två saker:
- Tagga oss med @crossfitnordic
- Hashtagga #nordiccompetes


På så sätt kan vi direkt dela det och den som inte vill ha strålkastarljuset på sig slipper =). Men i detta medlemsbrev vill vi gärna uppmärksamma våra senaste tävlanden!

Funtionell fitness SM

Tilde Lardinger, Hanna Bergenheim, Melker Lundin, Rasmus Jacobsen, Fredrik Lindström och Anneli Svensson tävlade på SM i juni.
Fantastiska prestationer av alla. Tilde, Hanna och Melker hamnade på pallen och kvalade till VM och får representera Sverige på VM! Stort grattis alla! Ni är grymma:)

SM i tyngdlyftning

David Englund Grass tävlade i SM och knep hem ett silver! Äldst i klassen, men tydligen väldigt stark. Isabella Jenneholm kom tvåa på SM, så Nordic tog hem två silver. Jenny Englund grass kom 4 i en tuff klass. Stort grattis!!

Tävling Level up

Vi hade fler starka team på denna tävling! Antonia Domeij ovh Madeleine Bergfors.
Axel Persson och Axel Haglund ( 2:a plats ) Elias Dahlberg och Anton Villberg ( 3:e plats ) Marco Dombi och Marcus Lundgren. Stort grattis till alla fina prestationer!

Följ med på boxresa till Kreta i oktober

Förläng sommaren och häng med Mads Jacobsen och Peter Runnander till Kreta! Träna två pass om dagen, njut av värme, god mat och grymt häng!

Vi har 10 platser kvar! Läs mer här.

Discofredag 30/6

Pump, CrossFit, Kul tillsammans, Disco, Dårhus!

+ Bastu och AW (afterworkout)

Det är fritt fram att ta med en kompis på dessa pass.

Be dem regga en profil och anmäla sig till passet här

Medlemskap via autogiro

En del har missat infon om att ni kan betala ert medlemskap med autogiro. Medlemsavgiften samt det ni köpt i shopen dras automatiskt från ditt konto per den 27:e varje månad. Då slipper ni få fakturor på mailen =). Ni kan enkelt lägga till ert kontonummer i appen under profil – mina abonnemang eller maila jenny@crossfitnordic.se så hjälper hon dig!

Utvalda gymregler

Saxat ur våra gymregler för att ge lite kontext och fördjupning.

Passbokning och incheckning

Vi har ett väldigt bra bokningssystem. Ni behöver boka er på passet om ni ska delta! Om alla använder det som det är menat så hjälper vi varandra. Vi utgår ifrån statistiken när vi schemalägger, så snälla! Boka er på passet ni ska gå på!

OBS! På morgonen går det att boka av 60 minuter innan passet startar!

Incheckning är obligatorisk! Oavsett om ni deltar på pass eller om ni tränar själva så ska ALLA checka in! Ni checkar enkelt in med appen!

Hänt i lokalen

– Flertalet stänger är renoverade och uppfräschade.
– Lite fler nya remmar till de ringar som glider ned.
– Echo Bikes reparerade.
– Plylådor servade.
– Pissoaren på herrarnas åtgärdas typ i skrivande stund
– Strukturen i PT-ytan uppdaterad för att få ut ännu mer av ytan
– Mer struktur på förvaring av saker i fr.a. grottan
– Mindre reparationer och underhåll.

På G

– En 10kg KB och en 14kg KB.
– Nya sladdar till laddstationer.
– Nya “kuddar” och “klädsel” till de delarna på GHD-bänkarna (tack på förhand till Stefan Widén)
– Nya stretchmattor (det föll på att leverantören/producenten ändrade sig senast).
– En drös andra små saker.

Månadens medlem

Månadens medlem är känd för sin ihärdighet, sin positiva inställning och sin förmåga att äta frukost i 3 timmar utan att bli klar. Hon har varit hos oss sedan 2017 och har hunnit med att förgylla allt ifrån fester, tävlingsevent och otaliga träningspass med sin pepp och sin givmildhet. Hon har hjälpt Nordic vid flera tillfällen och vi är väldigt tacksamma för det och för att hon fortsätter att välja oss som sitt andra hem. Månadens medlem är ingen mindre än Lovisa Löfgren!

Vi önskar er en fantastisk sommar!

Hälsning, Oscar, Rickard, Jenny och Stefan

Kom igång

Kom till Nordic och känn dig som hemma

På CrossFit Nordic erbjuder vi varierad träning för att möta våra medlemmars olika behov och mål. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren atlet har vi något för dig.

Kom igång

Nordic - en lekstuga för vuxna