En liten uppdatering!

Nu har det gått ett tag sedan vi sågs här på den digitala sfären. Kanske vi heller inte har sprungit på varandra på gymmet lika mycket; juli månad brukar ha något lägre besöksstatistik och kanske våra scheman går om varandra. Som du kanske också märkt har vår hemsida fått sig ett ansiktslyft. Om du redan hunnit surfa runt på den så märker du förhoppningsvis att den är mer användarvänlig nu än tidigare. Med bakgrund i både vår fysiska verklighet och i den digitala pseudoverklighet vi har online tänker jag att vi ska catcha upp lite grann. Här kommer en sommarhälsning / uppdatering från oss på Nordic!

Vissa saker må ändras men burpee box jumps förblir ansträngande!

Välkomna till CrossFit Nordic på webben 2.0! Eller är det verkligen bara 2.0? Däremot tvista de lärda... men kanske att 3.0 eller ännu högre också hade kunnat motiveras.

Om det här är första gången ni hittar till webbsidan hälsar vi er mycket välkomna. Om ni återvänder hit för att läsa ett blogginlägg är även ni varmt välkomna. Vad är nytt?

Ja, ett vältränat öga lägger märke till att vår blåa Nordic-färg har gjort en subtil färgförändring men fortfarande i det blåa spannet. Vi gillar vår blå som blivit så synonym med vad vi gör här på Hälsingegatan; den släpper vi inte! Sidan går mycket snabbare att ladda - tack vare IT-gudarna och de webbutvecklare som hjälpt oss är det förhoppningsvis med mindre frustration och otålighet som vi kan surfa på sidan. Dessutom ser vi vissa nya funktioner som vi hoppas kan spara oss tid så vi kan fokusera ännu mer på vår kärnverksamhet som är att vara den fysiskt utvecklande lekplats för vuxna som vill träna och förbättra sin hälsa.

Klart grabben ska få stretcha och köra Hyrox och CrossFit!

Grunden i vad vi gör är fortfarande den samma. Vi erbjuder träning, utveckling och gemenskap och vi hjälper människor att hitta rätt med sin träning & hälsa. Oavsett nivå så passar du in på Nordic... så att du oavsett vilken fysisk nivå du är på ska kunna utvecklas, trivas och få de resultat du vill ha. Den nya hemsidan ska förhoppningsvis hjälpa människor att lättare komma i kontakt med oss. Klicka in här på förstasidan vetja och scrolla ner så kan du själv se hur du kommer i kontakt med oss och bokar in dig på prova på - förhoppningsvis lite smidigare än sist :-)

Nu är det ju högsommar, industrisemester och för många en tid med mer ledighet än vanligt. Vi vet om att våra medlemmar inte gör lika många besök på gymmet nu som under en vanlig vecka i mars eller oktober. Vi försöker i den mån det går att fortfarande erbjuda mycket värde för våra medlemmar, nya som gamla, och på flera sätt hålla oss i kontakt med er.

Ni är jättevälkomna att t.ex följa oss på sociala medier så som Instagram och Facebook. TikTok och liknande är vi nog lite för konservativa för i dagsläget... men taggar du oss i någon viral dansvideo kanske vår stab av coacher kan göra sig ett försök på en välkoreograferad-ish dans (läs om coacherna du träffar på Nordic HÄR)... För visst ska vi "regularly learn and play new sports"? :-)

Fitness In 100 Words. Säkert något utdaterad men det var ändå en banbrytande förklaring på fitness när den kom.

Vad mer kan ni roa er med under sommaren?

Jo, SJÄLVKLART skall du lyssna på Nordicpodden! Vår veteranmedlen Anna-Lena som varit med ända sedan start har ett projekt där hon nyttjar sina journalist-skills och berättar massa häftiga historier om vad som händer inne på Nordic! Podden är nu uppe i 15 avsnitt och du har faktiskt flera avsnitt som passande nog är relevanta nu under sommaren. Vad tror du t.ex om...?

Avsnitt 13 - Rickard Walén pratar om träningsplanering och dagens pass. Hur tänker vi t.ex kring träning när vi vet att människor inte tränar lika många pass i veckan, som exempelvis under juli månad?

Avsnitt 14 - Mattias Ahlström om löparskador. Löpning tillsammans med styrketräning är nog Sveriges två största motionsformer. Vi svenskar springer definitivt mer under sommarhalvåret än vintern. Vad har vi då att lära om vanliga skador i samband med löpning?

Avsnitt 15 - Peter Jönsson svarar på era matfrågor. Vi tränar en gång per dag, men vi äter ju 3+ gånger per dag. Hur du äter kommer förstås spela roll för hur väl du lyckas med din träning... För på något sätt så om du inte tränar bli kosten extra viktig, men samtidigt om du tränar blir kosten också extra viktig. Ja ja, lyssna på Peter, vår egen muskelknutte :-)

Hmm.... What else? Ja, ibland duggar det och ibland regnar det mycket. Blogginläggen kommer komma tillbaka till att släppas 1x / veckan. Den är till och med ny för oss som personal att navigera oss i... så även vi lär oss. Ni får gärna surfa runt på sidan (nyfikna kan läsa om medlemskap här) och sedan komma med feedback till oss! Vi har velat uppgradera vår digitala närvaro ett tag nu... Vi lär oss. Vi växer :-)

Fram tills dess, njut ni av sommaren så ses vi där vi ses när vi ses!

Allt gott,

Nordic Crew via Coach Henrik

Kom igång

Kom till Nordic och känn dig som hemma

På CrossFit Nordic erbjuder vi varierad träning för att möta våra medlemmars olika behov och mål. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren atlet har vi något för dig.

Kom igång

Nordic - en lekstuga för vuxna